<h2>Ενεργειακά Τζάκια</h2><p>Ευαγγέλου</p> <h2>Ενεργειακά Τζάκια </h2><p>Ευαγγέλου</p> <h2>Ενεργειακά Τζάκια </h2><p>Ευαγγέλου</p>
Previous Next
Υπηρεσίες

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Ενεργειακά Τζάκια


 

Υπηρεσίες:

Η πολυετής εμπειρία την εταιρείας "Ευαγγέλου" στην κατασκευή και τοποθέτηση τζακιών, μας κατατάσει στους καλύτερους του χώρου. Το ενημερωμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας πλήθος εργασιών, οι οποίες περιλαμβάνουν:


Εγκατάσταση Τζακιών

 

Η εγκατάσταση Ενεργειακών και Συμβατικών τζακιών είναι η ειδικότητά μας
και με την πολύχρονη πείρα που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί.

 

Η τεχνογνωσία του συνεργείου μας στο χώρο του τζακιού, μας καθιστά ιδανική επιλογή στη κατασκευή συμβατικών (χτιστών) τζακιών. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά για αντοχή στον χρόνο, με υψηλή αισθητική αξία.

 

 

Επιπλέον διαθέτουμε τις γνώσεις για εγκατάσταση Ενεργειακών Τζακιών, και στη σύνδεσή τους με το ήδη υπάρχον δίκτυο σωμάτων, ή την πλήρη εγκατάστασή τους εξ αρχής, συμβάλοντας στην οικονομία που μπορείτε να εξοικονομίσετε από αυτή σας την επιλογή. Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο.

Καθαρισμοί Τζακιών

 

Το καθάρισμα των τζακιών και της καμινάδας είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να εκτελείται κάθε χρόνο, προκειμένου να εξασφαλίσεται την σωστή λειτουργία, αλλά και την μακροζωία του τζακιού σας.
Το τζάκι εκτός από την αισθητική αξία για κάθε σπίτι, εξασφαλίζει και μια πηγή ζεστασιάς και θαλπωρής, εάν δεν συντηρηθεί σωστά, η χρήση του μπορεί ν'αποβεί καταστροφική.

Στην εταιρεία του κου Ευαγγέλου, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας, για ν'αποφύγεται τις δυσάρεστες αυτές εκπλήξεις.

Μετατροπές Τζακιών

 

Το απλό – χτιστό τζάκι για την καύση του ξύλου καταναλώνει αέρα από το εσωτερικό της κατοικίας μας, δηλαδή ήδη ζεστό αέρα ο οποίος έχει θερμανθεί είτε με το τζάκι ή με παράλληλη χρήση καλοριφέρ.

Τα ενεργειακά τζάκια σε αντίθεση με τα χτιστά, τροφοδοτούνται με αέρα από τον εξωτερικό χώρο και δεν καταναλώνουν τον ζεστό αέρα του σπιτιού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και την ανανέωση του αέρα της κατοικίας μας.

Τα οφέλη που έχουμε από την μετατροπή ενός απλού τζακιού είναι πρώτα απ'όλα οικονομικά, αφού η απόδοση του ενεργειακού σε σχέση με το άλλο ανεβαίνει ενώ η κατανάλωση σε ξύλα αντίστοιχα πέφτει, κι όλα αυτά από τον έλεγχο ροής αέρα που μας επιτρέπει το κλειστό ενεργειακό.

Σταματάν επίσης οι θερμικές απώλειες του σπιτιού λόγω της εστίας, ενώ εξασφαλίζουμε μικρότερη περιβαλλοντική ρύπανση.

Τζάκια & Σόμπες Πέλλετ

 

Οι πιστοποιημένες συσκευές πέλλετ προσφέρουν οικονομία σε σχέση με άλλα συμβατικά καύσιμα. Παρέχουν σταθερή θέρμανση στο χώρο λειτουργώντας θερμοστατικά.

Λειτουργούν δηλαδή μόνο όταν χρειάζεται, κάνοντας οικονομία στο πέλλετ που καταναλώνουν. Οι πιστοποιημένες συσκευές σε συνδυασμό με καλής ποιότητα πιστοποιημένο πέλλετ, προσφέρουν την μέγιστη οικονομία σε καύσιμο και χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση.

Ανακαινίσεις - Γυψοσανίδες - Τοποθετήσεις Πλακιδίων

 

Στην εταιρεία μας εκτός από την εγκατάσταση ή την μετατροπή τζακιών, αναλαμβάνουμε και την ανακαίνιση του χώρου σας, ώστε να δώσετε μια νέα εικόνα αναβάθμισης μαζί με το νέο τζάκι που εγκαταστήσατε.

Αυτό επιτελείται με την χρήση γυψοσανίδων και την τοποθέτηση πλακιδίων από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Αλλάξτε τον χώρο σας και κάντε τον όπως τον είχατε ονειρευτεί. Εμείς είμαστε δίπλα σας για να το επιτύχετε!

Εμπόριο Πέλλετ

 

Τα πέλλετ ή συσσωματώματα ξύλου είναι είδος φιλικού προς το περιβάλλον καυσίμου που προέρχεται από ξύλο ή από βιομάζα, γενικά. Κατασκευάζονται κυρίως από πριονίδι ή άλλα απόβλητα από πριστήρια και μονάδες επεξεργασίες ξύλου.

Στην εταιρεία μας συνεργαζόμαστε με τις γνωστότερες εταιρείες στο χώρο των πέλλετ (Bio Pellet, White Scoffert) για να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα.


 


Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ.
 22210 30537 | Κιν. 697 7334323
Email: euaggelou.tzakia@yahoo.gr